Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Danışma Memuru Alımı Yapılacak

Danışma Memuru alımı için ilan yayımlayan çok sayıda özel sektör firması bulunuyor. Bu firmalar en az lise mezunu olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunları arasından personel alımı yapacaklarını ilan ettiler.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2019 23:01

Çok çeşitli sektörlerde faaliyet alanı bulunan bu firmalar bünyelerinde Danışma Personeli olarak çalışacak eleman alımı yapıyorlar. Görev tanımlamasına göre firmanın karşılama ve bilgilendirme işlemlerini yürütecek olan bu personeller ayrıca evrak işleri ile de ilgileniyorlar.

Alım Yapılacak Şehirler

Yayımlanan personel alım ilanlarına göre personel alım ilanı yapacak özel sektör firmaları şu şehirlerde yapılacak. İzmir, İstanbul, Bursa, Konya, Kocaeli, Bolu, Tekirdağ, Antalya,

BAŞVURU KOŞULLARI

Danışma Memuru alımı için iş başvurusunda bulunacak tüm adayların sağlamaları gereken ortak koşullar bulunuyor. Bu ortak koşullar tüm kadro ve kurumlar için geçerli.

Bu koşulların yanı sıra adayların ayrıca ilanı yayımlayan firmanın belirlediği özel şartları sağlaması gerekiyor. Bu şartlarda aynı kadro için çok farklılık göstermekte.

Bu Şartlar;

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak, Kurumların belirlediği yaş aralığında bulunmak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Varsa deneyim ve sertifika şartlarına haiz olmak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

İlanlara ulaşan adaylar daha sonra ilan metninde yer alan yöntemle başvurularını yapacaklar.

Danışma Memuru alım ilanları için TIKLAYIN


Yorumlar