Anasayfa /  Foto Galeri

Lionel Messi gözyaşları içinde Barcelona'ya veda etti

Barcelona'nın ayrılığını resmen açıkladığı Lionel Messi, düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı. "Geçen yaz ayrılmak istemiştim ama bu yıl her şey farklıydı" diyen Messi, basın toplantısı esnasında kimi zaman konuşmakta güçlük çekti. Öte yandan, Fransa'nın önemli gazetelerinden L'Equipe'in verdiği habere göre Lionel Messi, bugün Paris'e gidecek ve yarın sabah PSG için sağlık kontrollerinden geçecek.

Lionel Messi gözyaşları içinde Barcelona'ya veda etti - Sayfa 1

Barcelona bir süredir Lionel Messi ile yeni sözleşme konusunda müzakere ediyordu. Katalan devi Arjantinli yıldızın takımdan ayrıldığını resmen açıklamıştı.

Lionel Messi gözyaşları içinde Barcelona'ya veda etti - Sayfa 2

Barcelona, sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, tarafların anlaşmasına karşın kulübün finansal durumu ve La Liga düzenlemeleri nedeniyle sözleşme imzalanamadığı kaydedildi.

Lionel Messi gözyaşları içinde Barcelona'ya veda etti - Sayfa 3

Yaşanan gelişmelerden iki tarafın da derin üzüntü duyduğunun vurgulandığı açıklamada, "Lionel Messi, Barcelona'da kalmayacak. Barcelona, kulübe katkılarından dolayı Messi'ye şükranlarını sunar, kişisel ve profesyonel yaşamında başarılar diler." ifadeleri kullanıldı.

Lionel Messi gözyaşları içinde Barcelona'ya veda etti - Sayfa 4

Barcelona'nın altyapısından yetişen 34 yaşındaki Messi, 17 sezon formasını giydiği İspanyol ekibiyle 10'u La Liga, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 34 kupa şampiyonluğu yaşadı.