Anasayfa /  Magazin

Linet'in parmağındaki tektaş merak uyandırdı!

Ünlü sanatçı Linet, Bostancı'da verdiği konserde görüntülendi. Şarkıcı, ayrıldığı evli sevgilisi hakkında konuştu.

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2017 14:35

Şarkıcı Linet ile Fransız Laurent Zaimonovic 1.5 yıl önce nişanlanmıştı. Ünlü şarkıcı evlilik planları yaparken şok bir telefonla sarsılmıştı.

Linet (40) Nisan 2015’ten bu yana Fransız işadamı Laurent Zalmonovic (49) ile flört ediyordu. Çift Nisan 2016’da nişanlanmıştı. Yaklaşık 1 ay sonra Paris’in güneyindeki Loire Vadisi’nde bulunan ‘Villandry Şatosu’nda evleneceklerdi. Linet kendisine 200 bin TL’lik tektaş ve Porsche marka araba hediye eden Fransız nişanlısının ailesiyle hiç bir araya gelmemişti.

1292096_4b36dbbb03323079be93a391612fee73

Linet’in cep telefonu 30 Ağustos Salı günü çaldı. Arayan müzik şirketindeki yardımcısıydı. “Fransız bir kadın ısrarla sizinle görüşmek için telefon numaranızı istiyor. Çok önemliymiş” dedi. Linet bu kişinin Laurent Zalmonovic’in annesi ya da akrabası olduğunu düşündü. Başına gelecekten habersizdi. Hattın ucundaki kadına “Alo” demesiyle dünyası bir anda karardı.

Fransız kadın Linet’e şunları söyledi: “Ben Laurent Zalmonovic’in eşiyim. Kocam İstanbul’a çok sık seyahat edince şüphelendim. Google’dan araştırınca karşıma siz çıktınız. Evlenmeniz mümkün değil. Çünkü ben asla boşanmayacağım” Linet nişanlısı Laurent’in kaldığı otele gidip kıyameti kopardı.

Laurent Zalmonovic “Yakında boşanacaktık” dediyse de dinletemedi. Sinir krizi geçiren Linet hastaneye kaldırıldı. Sanatçı kısa bir süre sonra hayatına kaldığı yerden devam etmeye başladı. (Posta)

tektasimi-kendim-aldim-3135551

Dün gece ise Linet, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Evlilik hazırlıkları yaparken sevgilisinin evli olduğunu öğrenen Linet, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Artık yaş tahtaya basmam. Gördüğünüz gibi tektaşımı bile kendim alıyorum.”

tektasimi-kendim-aldim-3135547

Kaynak:Süperhaber


Etiketler Tek Taş linet
Yorumlar