Anasayfa /  Güncel

Limon Gayrimenkul çalışanı Ercan Bozdağ kimdir?

Sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın baba olacağı haberinin altına ahlaksız bir yorumda bulunan Ercan Bozdağ'ın kim olduğumu merak konusu oldu ve#AhlaksızErcanTutuklansın ve #namussuzsunuz etiketi gündemde ilk sıralara yerleşti. Peki Limon Gayrimenkul'de çalıştığı iddia edilen Ercan Bozdağ kimdir?

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2020 16:57

TRHaberler ÖZEL | Sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın baba olacağı haberinin altına ahlaksız bir yorumda bulunan Ercan Bozdağ'ın kim olduğumu merak konusu. Peki Limon Gayrimenkul'de çalıştığı iddia edilen Ercan Bozdağ kimdir?

Bugün sosyal medyada paylaşılan ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 4. kez baba olacağını bildiren haberin altına Ercan isimli bir Twitter kullanıcısı ahlaksız bir yorumda bulunmuştu.

Bu yoruma gelen tepkilerin ardından tüm sosyal medya hesaplarını kapatan Ercan isimli Twitter kullanıcısının kim olduğu merak konusu olurken sosyal medyada #AhlaksızErcanTutuklansın ve #namussuzsunuz etiketi gündemde ilk sıralara yerleşti.

Bir başka Twitter kullanıcısı ise ahlaksız tiviti atan Ercan isimli kullanıcının bilgilerini sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşımdaki iddiaya göre Ercan isimli kişi, Limon Gayrimenkul adlı bir işyerinde çalışıyor. Paylaşımda işyerine ait telefon numaraları ve Ercan isimli kişinin yaşadığı yer de açıkça ifşa ediliyor.

 

Kaynak: TRHaberler.com / Berkan Çay

Yorumlar