Anasayfa /  Teknoloji

LG'den Yeni Kulaklık: LG TONE Free T90 Geliyor!

eni teknolojileri ve özellikle enerji tasarrufu sağlayan ürünleri piyasa sürüyor. Bu haberimizde LG markasının yeni kulaklarından olan LG TONE Free T90 cihazlarının özelliklerinden bahsediyoruz!

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 13 Ağustos 2022 14:43

LG TONE Free T90 Serisi Yolda

LG markası için önemli bir cihaz olan kulaklıklar oldukça popüler ve kaliteli. Kablosuz kulaklıklarıyla ünlü olduğu da biliniyor. Yepyeni iki kulaklığını piyasaya sunduğu da görülüyor. Bu kulaklıklar LG TONE FreeT90 olarak karşımıza çıkıyor. Bakteri öldüren şarj kutusuyla birlikte sağlık konusunda da bir adım ileride olan bu cihaz Bluetooth vericisine de sahip.

Cihaz kablo ve Bluetooth vericisi sayesinde başka cihazlara bağlanarak da kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra daha derin bir bas sistemine de sahip olan cihaz gürültü önleyici bir özelliğe de sahip. Dolby Head Tracking özelliğine de sahip olan T90 serisi sayesinde kullanıcılar daha doğal bir ses deneyimi yaşıyor hale geliyor.

LG TONE Free T90 Uzun Bir Pil Ömrüne Sahip

Kulakiçi kulaklık şeklinde bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Ayrıca kullanıcılar başını hareket ettirdiğinde ses çıkışının değişmesi de farklı bir özelliği. Yani cihaz kafa izlemeli uzamsal ses özelliğini destekliyor. Dokuz saatlik bir pil ömrüne sahipken şarj kutusu ile birlikte kullanıldığı zaman toplam 27 saat kullanım söz konusu. Ayrıca LG TONE Free T90 cihazının silikon kulaklıklara sahip olması kullanıcılara rahat bir deneyim sunmasına da yardımcı oluyor.

Henüz Çıkış Tarihi Belli Olmadı

Henüz tanıtım tarihi tam olarak belli olmasa da Eylül ayında piyasa sürüleceği söylenenler arasında. Böylece LG yepyeni uzamsal ses özelliğine sahip kulaklıklarını alıcılara sunabiliyor hale geliyor. Şimdiden kullanıcıları meraklandıran bu cihaz birçok markaya rakip olarak sunuluyor.

Yorumlar