Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10.Bölüm Fragmanı İzle | Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10.Bölüm İzle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 16 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 12 Kasım 2019 13:12

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10.Bölüm Fragmanı İzle | Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10.Bölüm İzle

Başrollerinde Aslıhan Güner, İsmail Demirci ve Cezmi Baskın gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 10.Bölümde de ekrana kitleyecek

KUZEY YILDIZI İLK AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kuzey, yine yapacağını yapmış, Yıldız’ın hayalleriyle oynamayı başarmış, onu yine derinden yaralamıştır. Ama bu kez Kuzey’in gerçekten suçu yoktur. Neler olduğunu, ne yaptığını hatırlamıyordur bile. Ancak Yıldız’ın artık kendini onaracak ne gücü vardır ne de böyle bir isteği. Kuzey defterini sonsuza dek kapatacaktır, kararlıdır. Fakat Kuzey de artık son derece kararlıdır. Ne yapıp edip Yıldız’a aşkını inandıracak, kaybolan yıllarını geri alacaktır. Yıldız’ın yıllardır beklediği an, gelip çatmıştır. Bundan sonra Kuzey, aşkı için divane olacak, biraz da o aşk acısı çekecektir. Kuzey, yine yapacağını yapmış, Yıldız’ın hayalleriyle oynamayı başarmış, onu yine derinden yaralamıştır. Ama bu kez Kuzey’in gerçekten suçu yoktur. Neler olduğunu, ne yaptığını hatırlamıyordur bile. Ancak Yıldız’ın artık kendini onaracak ne gücü vardır ne de böyle bir isteği. Kuzey defterini sonsuza dek kapatacaktır, kararlıdır. Fakat Kuzey de artık son derece kararlıdır. Ne yapıp edip Yıldız’a aşkını inandıracak, kaybolan yıllarını geri alacaktır. Yıldız’ın yıllardır beklediği an, gelip çatmıştır. Bundan sonra Kuzey, aşkı için divane olacak, biraz da o aşk acısı çekecektir. Kuzey, Yıldız’ı için dağları bile delmeye hazırdır, kendinden o kadar emindir. Kuzey, kendinden ne kadar eminse, Yıldız da o kadar kararlıdır. Bu git gelli ilişki, iki ailenin de ayarlarıyla oynamaya devam etmektedir. Eski küsler barışsa da bu sefer yeni ayrılıklar, yeni küskünlükler gündeme gelir. Bu gidişata bir son vermek isteyen Kuzey’in kızları, herkesin bir arada olacağı, eski ve yeni küslerin barışacağı bir organizasyon düzenler. Kuzey ve Yıldız, başlamak için tam yirmi yıl bekleyen aşk hikayesine sonunda başlayacaklar mıdır?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar