Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kusursuz Kiracı 4.Bölüm Fragmanı izle | Kusursuz Kiracı 4.Bölüm izle

Kusursuz Kiracı 4.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kusursuz Kiracı 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kusursuz Kiracı dizisinin yeni bölümü 20 Eylül Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2022 14:35

Kusursuz Kiracı 4.Bölüm Fragmanı izle | Kusursuz Kiracı 4.Bölüm izle

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kusursuz Kiracı 4.Bölümde de ekrana kitleyecek

KUSURSUZ KİRACI 4.BÖLÜM İZLE

KUSURSUZ KİRACI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mona apartmanın gizemini çözmeye başlamıştır. Komşuları iş üstünde bastıktan sonra şans ibresinin kendisinden yana döneceğini umar. Ancak olaylar hiç de öyle gelişmez. Cesedin yerini bulmadan kendini sağlama alma şansın olmadığını kısa zamanda anlayan Mona, komşularla karşılıklı sessizlik anlaşması yapmayı kabul etmek zorunda kalır. Bu da Yakup'tan büyük sırlar saklaması ve daha da fenası komşularla Yakup'a karşı suç ortaklığı yapması anlamına gelecektir. Bu durum Yakup'la arasında suçluluktan doğan derin bir uçurum acar.

Zaman ve çatı katından çıkan büyük bir sürpriz Mona'nın kendi suçluluğunu da başkalarının masumiyetini de yeni baştan sorgulamasına yol açar. Yoksa Yakup da göründüğü kadar masum değil midir?

KUSURSUZ KİRACI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar