Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman’ın Gence Bey'i Zabit Samedov: Dizide Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini gösterdik!

Kuruluş Osman’ın Gence Bey'i Zabit Samedov: Dizide Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini gösterdik! atv ekranındaki ikinci sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen, yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği ‘Kuruluş Osman’da Gence Bey karakterini canlandıran Zabit Samedov, atv Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Kuruluş Osman 49.Bölüm izle

Kuruluş Osman’ın Gence Bey'i Zabit Samedov: Dizide Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini gösterdik! - Sayfa 1

Kuruluş Osman’ın Gence Bey'i Zabit Samedov: Dizide Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini gösterdik!

atv ekranındaki ikinci sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen, yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği ‘Kuruluş Osman’da Gence Bey karakterini canlandıran Zabit Samedov, atv Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Kuruluş Osman’ın Gence Bey'i Zabit Samedov: Dizide Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini gösterdik! - Sayfa 2

Kick boks dünyasının en popüler isimlerinden biri olan, dünya şampiyonu ve Avrupa şampiyonu unvanlarına sahip, katıldığı birçok turnuva ve şampiyonada Türk dünyasının göğsünü kabartan oyuncusu Samedov, ‘Kuruluş Osman’ın Türkiye-Azerbaycan kardeşliğine yaptığı katkıyı vurguladı. 

Kuruluş Osman’ın Gence Bey'i Zabit Samedov: Dizide Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini gösterdik! - Sayfa 3

“BÖYLE BÜYÜK BİR PROJEDE OYNADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Kuruluş Osman’da Gence Bey karakterine hayat veren Zabit Samedov dizi ile ilgili düşüncelerini “Kuruluş Osman büyük bir proje, Osman Bey, Ertuğrul’un oğlu olarak devam ediyor. Osmanlı 600 yıl boyunca büyük toprakları tutmuş bir ülke olmuştur. Böyle büyük bir tarihi projede oynadığım için mutluyum” sözleriyle ifade etti.

Kuruluş Osman’ın Gence Bey'i Zabit Samedov: Dizide Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini gösterdik! - Sayfa 4

“BİZ TEK MİLLET, İKİ DEVLETİZ” 

Gence adını taşıdığı için memnuniyetini dile getiren Samedov “Yapımcımız ve proje tasarımcımız Mehmet Bozdağ Bey sağ olsun bana bu ismi verdi. Gence Bey, Kafkasya, Karabağ bölgesinden gelmiş bir beydi. Şu anki Azerbaycan’da da Gence şehri var ve Azerbaycan tarihine baktığımızda o zamanlar Gence Hanlığı vardı. Ben ona bağlıyorum ve Mehmet Bozdağ Bey’e adım için çok teşekkür ediyorum. Azerbaycan’dan gelmiş biri olarak kendi adımı ve milletimi taşıyorum. Biz tek millet, iki devletiz ve bunu da ‘Kuruluş Osman’ dizisinde gösterdik” sözleriyle Türkiye-Azerbaycan kardeşliğine vurgu yaptı.