Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman’da rol alan Çağrı Şensoy'dan samimi açıklamalar

Ekranların en çok izlenen dizilerinden ‘Kuruluş Osman’da Cerkutay karakterini canlandıran oyuncu Çağrı Şensoy, dizi ve karakteri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuruluş Osman’da rol alan Çağrı Şensoy'dan samimi açıklamalar - Sayfa 1

'CERKUTAY ANIN RÜZGARINA KAPILIP GİDEN BİRİ'

İzleyicinin Cerkutay’ı neden bu kadar çok sevdiğine dair Cerkutay’ın insanca yanları olduğundan söz eden Çağrı Şensoy, “Acıkıyor, korkuyor ve göstermekten, istemekten sakınmıyor. Hepimiz gibi. Cerkutay iyi bir insan. Çok hesaplı biri değil, anın rüzgarına kapılıp giden biri ve merak duygusu çok yüksek. Tüm bunlar bence insanların Cerkutay’ın gözünden hayatı okuyabilmeleri için iyi bir vesile oluyor. Genel majör algının dışında başka ilgileri var, o da insanların ilgisini çekiyor. Majör duyguların peşinden gidecek bir karakter olacak mı bilmiyorum ama şu anda başka konsantrasyonları var” şeklinde konuştu.

Kuruluş Osman’da rol alan Çağrı Şensoy'dan samimi açıklamalar - Sayfa 2

'YÜKSEK DUYGULARLA İŞ YAPIYORUZ'

Tarihi dizide oynamanın heyecanıyla ilgili açıklamalarda bulunan Şensoy “Tarihi bir dizide oynamak bence daha büyük özgürlük alanı. Tarihi dizi ama biz aynı zamanda bir drama işi yapıyoruz. Tarihin izini süren, o yaşamın donelerini kullanan, böyle büyük bir ihtişam yaratan, o zamanı bize olabildiğince en sahici hali ile göstermeye çalışan bir yapı ama bu bir drama. Düşünsenize rol arkadaşlarınız atlar, kılıçlar, biz et yiyoruz, kaleye gidiyoruz… Bu çok heyecan verici. Bugün daha küçük meraklar varken orada daha büyük dertlerimiz var. Dolayısıyla daha yüksek duygularla iş yapıyoruz” dedi.

Kuruluş Osman’da rol alan Çağrı Şensoy'dan samimi açıklamalar - Sayfa 3

'SETTE ÇOK EĞLENİYORUM'

Çekimler sırasında iş yaptığını dahi hissetmeyecek kadar keyif aldığını ise “Tabii ki zorlukları vardır ama çok eğlenceli. Bizim işimiz nasıl iyi geçer; bir dakika bile çalışmamış sayılırsan, eğlenirsen. Biz sette çok eğleniyoruz. Bir kondisyon, bir acı, bir zorluk var işin içinde ama tadı da oradan geliyor” şeklinde açıkladı.