Anasayfa /  Medya

Kuruluş Osman yeni sezonuyla ekranlara dönüyor

Türkiye'de ve dünyada ilk sezonunda reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi, yeni sezonda da nefesleri kesecek.

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2020 00:34

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana hem TÜrkiye'de hem de dünya çağında ilgiyle takip edilen, ATV'nin tarihi dizisi Kuruluş Osman'ın 2. sezonunun tanıtım fragmanı heyecan yarattı.

YENİ KARAKTERLER VE GÖRKEMLİ SAVAŞ SAHNELERİ
Merakla beklenen 28’inci bölümden yayınlanan ikinci fragman, ‘Kuruluş Osman’ın yeni karakterlerine ve merakla beklenen görkemli savaş sahnesine dair ipuçları sundu.

ÇARŞAMBA AKŞAMLARI YİNE EKRANA BAĞLAYACAK
Reytingleri alt üst eden ilk sezonunun ardından kadrosuna kattığı usta ve yetenekli oyuncularla beklentiyi zirveye taşıyan ‘Kuruluş Osman’; yenilenen mekanları, sürprizlerle dolu hikayesi ve özlenen karakterleriyle bu sezon da çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

YENİ SEZON, MEYDAN SAVAŞI İLE BAŞLIYOR
Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ın sezon açılışına, Osman Bey liderliğindeki Kayı Alpleri ile Bizans ordusunun karşı karşıya geldiği meydan savaşı sahnesi damga vuracak.

 YEŞİLÇAM'IN EFSANELERİ DE YER ALIYOR
İkinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden dizi, yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya gibi oyuncularla çok konuşulmuştu.

 

Etiketler Kuruluş Osman
Yorumlar