Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları ve karakterleri!

ATV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi için geri sayım başladı. Kuruluş Osman, 20 Kasım Çarşamba akşamı izleyiciler ile buluşacak. Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Aslıhan Karalar ve daha birçok başarılı ismin yer aldığı dizinin tam kadrosu da belli oldu. Kuruluş Osman oyuncuları arasında sürpriz isimlerde yer alıyor. Reyting rekorları kırması beklenen dizi hakkında merak edilen tüm ayrıntıları bu başlık altından öğrenebilirsiniz. İşte Kuruluş Osman dizisinde oynayan tüm oyuncular

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları ve karakterleri! - Sayfa 1

     Türkiye ve dünya üzerinde birçok kişi tarafından heyecanla beklenen dizi için beklenen gün geldi, çattı. Kuruluş Osman'ın 1. bölümü öncesi dizide yer alacak oyuncular da merak konusu oldu. Osman Gazi'nin hayatının konu olarak ele alınacağı dizide birçok ünlü isim yer alacak. Bu isimlerin dizide hayat vereceği karakterler de kesinleşti. Kuruluş Osman dizisi oyuncuları ve ilk bölüm öncesi merak edilenleri buradan öğrenebilirsiniz. İşte Kuruluş Osman oyuncuları ve oynayacakları karakterler!

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ OYUNCULARI 

      ATV'nin 20 Kasım Çarşamba akşamı başlayacak dizisinde yer alacak oyuncular da belli oldu. Kuruluş Osman dizisi kadrosunda birçok sürpriz isim de yer alıyor. 

İşte Kuruluş Osman dizisinde oynayacak oyuncular;

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları ve karakterleri! - Sayfa 2

BURAK ÖZÇİVİT (OSMAN BEY)

     Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumuştur. 

     2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşına katılmış ve "gelecek vadeden" seçilmiştir.

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları ve karakterleri! - Sayfa 3

NURETTİN SÖNMEZ (BAMSI)

      Nurettin Sönmez, 24 Temmuz 1978 doğumludur. İstanbul'da doğan Nurettin Sönmez, eğitimini İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Nurettin Sönmez ayrıca Diyalog İletişim Oyunculuk Okulu ve Tiyatro Bölümü mezunudur. Mavi Kelebekler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde oynamıştır. 

      Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsı Beyrek karakterine hayat veren Nurettin Sönmez, 1.85 metre boyunda, 90 kilo ve Aslan burcudur.

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları ve karakterleri! - Sayfa 4

RAGIP SAVAŞ (DÜNDAR)

      1966 yılında İzmit'te dünyaya gelen Ragıp Savaş ilk ve orta lise eğitimini yine İzmit'te tamamladı. 1986 yılında Mimar Sinan üniversitesi devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne girdi ve 1990 yılında bu okuldan yüksek dereceyle mezun oldu.