Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kuruluş Osman 93.Bölüm izle | Kuruluş Osman 93.Bölüm 2. Fragmanı izle

Kuruluş Osman 93.Bölüm izle. Kuruluş Osman 93.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kuruluş Osman 93.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Kuruluş Osman 93.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2022 00:52

Kuruluş Osman 93.Bölüm izle | Kuruluş Osman 93.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Burak Özçivit, Didem Balçın ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kuruluş Osman 93.Bölümde de ekrana kitleyecek

KURULUŞ OSMAN 93.BÖLÜM İZLE

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Bala ve Malhun hatun, Orhan ile Holofira'yı kurtarabilecekler mi?

Osman Bey, Kayılar ve himayesi altındaki diğer Türk Boylarıyla İnegöl'ü kuşattığı sırada obadakiler ise Holofira'yı teyzesine uğurlamaktadır fakat Holofira'yı götürecek olan Usta Arius'un askerleridir. Holofira'yı kaçıracaklardır. Holofira'nın hangi hamlesi onu bu durumdan kurtaracaktır? Holofira'nın hamlesi Orhan'ı da büyük bir tehlikeye sürükleyecektir. Malhun ve Bala Hatun, Bacıyanlar ile birlikte fütühat yolundayken Orhan ve Holofira'nın tehlikede olduğu haberini alırlar. Malhun ve Bala Hatun, Orhan'ı ve Holofira'yı kurtarabilecekler midir?

Nikola'nın son hamlesi

Nikola'nın bütün hamleleri boşa çıkmıştır. Ne yaparsa yapsın artık surları dövülmeye başlamıştır fakat asla yılmaya niyeti yoktur. Son hamle olarak Osman Bey'in ordugahını dağıtıp, elinde savaşacağı hiçbir sey bırakmamayı planlar. Romanos'un askerlerini çoktan Osman Bey'in ordugahının çevresinde konuşlandırmıştır.

Aktemur'un akıbeti

Osman Bey'in, İnegöl'e sızdırdığı yeğeni Aktemur bu bilgiyi Osman Bey'e ulaştırmak ister. Aktemur başarılı olabilecek midir? Yoksa ele geçip Nikola ve Romanos'un acımasızlığına mahkum mu olacaktır? Osman Bey, bütün engellere, Nikola ve Ramanos'un direnmelerine rağmen İnegöl surlarını aşabilecek midir? İnegöl'ü fethedip surlarından Kayı'nın sancağını dalgalandırabilecek midir?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar