Anasayfa /  Güncel

Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber'e veda!

Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Usta oyuncu İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne ile Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenlerin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 27 Haziran 2022 16:42

Usta oyuncu Osman Wöber evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı olarak hafızalara kazınan ve pek çok tiyatro ve yapımda da rol alan 62 yaşındaki Osman Wöber için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlendi. Törene Zafer Algöz, Hidayet Erdinç, Deniz Tansel Öngel, Kemal Topal, Galip Erdal ve sanat camiasından pek çok isim katıldı.

KURTLAR VADİSİ'NDEN KATILANLAR DA OLDU

Cenazede gözler usta oyuncuyla Kurtlar Vadisi'nde yer alan Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca gibi isimleri aradı ancak cenazeye katılım oldukça azdı.

ZAFER ALGÖZ: MERHAMETLİ BİR ADAMDI

Törende konuşan oyuncu Zafer Algöz, "Pırıl pırıl bir insandı. Çocuklarına, insana, doğaya hatta sokak köpeklerine sahip çıkıp evine alabilecek kadar merhametli bir adamdı Osman Wöber. Kendisi Adana Devlet Tiyatrosu'nda ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda iki dönem idarecilik yaptı. Oyunlar yönetti. Birçok projenin yapımında emeği geçti. 'Eyvah şimdi ne yapacağız' dediğimizde son derece soğukkanlı işin yürümesi adına olumlu kararlar alan son derece nitelikli bir idareciydi Osman Wöber" dedi.

 

Etiketler Kurtlar Vadisi
Yorumlar