Anasayfa /  Foto Galeri

Kupa maçında Deniz Türüç'ü oyundan kim aldı? Emre Belözoğlundan ilk açıklama

Fenerbahçe, kupada Trabzonspor'a 3-1 yenilirken maça damga vuran Deniz Türüç'ün oyundan alınmasıydı. Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Kupa maçında Deniz Türüç'ü oyundan kim aldı? Emre Belözoğlundan ilk açıklama - Sayfa 1

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenen Trabzonspor, finale çıkan ilk ekip oldu. Trabzonspor'un gollerini Alexander Sörloth (2) ve Filip Novak , Fenerbahçe'nin sayısını ise Deniz Türüç kaydetti. 

Emre kenarda kızardı: Fenerbahçe'de Trabzonspor maçına  yedek başlayan Emre Belözoğlu, 24. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  Deneyimli oyuncu bir pozisyonda Trabzonspor'u 6. dakikada 1-0 öne geçiren Alexander Sörloth ile tartışma yaşadı. Emre Belözoğlu, ilk önce sarı kartla cezalandırıldı. Daha sonra da ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Hakem Cüneyt Çakır, Sörloth'a da sarı kart çıkardı. Fenerbahçe kaleci antrenörü Volkan Demirel, Emre Belözoğlu'nu Volkan güçlükle oyun alanı dışına götürdü.

Kupa maçında Deniz Türüç'ü oyundan kim aldı? Emre Belözoğlundan ilk açıklama - Sayfa 2

Trabzonspor'un golcüsü Sörloth ise Emre Belözoğlu'na tepki olarak 'sus' işareti yaptı.

Kupa maçında Deniz Türüç'ü oyundan kim aldı? Emre Belözoğlundan ilk açıklama - Sayfa 3

Trabzon'un Fenerbahçe’yi elediği kupa yarı finalinde bir enstantane zihinlere kazandı.

Kupa maçında Deniz Türüç'ü oyundan kim aldı? Emre Belözoğlundan ilk açıklama - Sayfa 4

Telefon trafiği yaşandı: Lisansı yeterli olmadığı için tribüne çıkmak zorunda kalan sarı lacivertlilerin yardımcı antrenörü Volkan Demirel’in oyunun 57. dakikasındaki telefon trafiği kameralara da yansıdı. Görüşmenin ardından Fenerbahçe’de yapılan değişiklikler dikkat çekti.