Anasayfa /  Kültür sanat

‘Leblebi Tozu’ filmi için Çorumlulara özel gala

‘Leblebi Tozu’ filmi için Çorumlulara özel gala

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2016 17:16

Çekimleri Çorum’da yapılan ve 25 Mart’ta vizyona girecek ‘Leblebi Tozu’ filmi için Ankara’da yaşayan Çorumlular için özel gala yapılması planlanıyor.

Gösterim günü için geri sayımın başladığı Leblebi Tozu’nda sevilen oyuncu Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Erdal Cindoruk, Ali Uyandıran, Ümit Acar, İzzet Çivril, Cengiz Okuyucu, Yavuz Çetin, Deniz Türkcan ve Ferdi Kurtuldu gibi isimler yer alıyor. Yerli komedi filminin çekimleri Çorum’un tarihi mekanlarında ve kent merkezinde yapıldı. Gösterim günü merakla beklenen komedi filminin Çorum’un tanıtımına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor. Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu’nun aylık yönetim kurulu toplantısında, filmin galasının Başkent'te gerçekleştirilmesiyle ilgili öneri görüşüldü. Federasyon Genel Başkanı Hayri Çağır, yönetim kurulunda yaptığı açıklamada, “Galanın Ankara’da Federasyonumuzun organizesinde yapılması için teklif geldi. Biz de teklife sıcak bakıyoruz. Çorum’un tanıtılmasında önemli yeri olacağını bildiğimiz her projenin yanındayız. Önümüzdeki günlerde ilgili kişilerle arkadaşlarımız irtibata geçecekler. Görüşmeler sonunda teknik bir aksilik çıkmaz ise 25 Mart’ta Ankara’daki Çorumlulara özel bir gala gecesi yaparız. Filmin sanatçılara ile de Başkent'teki hemşehrilerimizi buluşturmaktan büyük onur duyarız." dedi.

Filmin Konusu

Kısa yoldan ve emek harcamadan zengin olmaya çalışan Ali isimli karakterin hikayesinin anlatıldığı filmin başrollerinde Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Erdal Cindoruk, Ali Uyandıran, Ümit Acar, İzzet Çivril, Cengiz Okuyucu, Nejdet Kökes, Yavuz Çetin, Hande Alpaslan, Deniz Türkcan ve Ferdi Kurtuldu gibi isimler yer alıyor. Çorum'un tarihi güzelliklerini ve şivesini bünyesinde toplayan film üç arkadaşın macerası üzerine yoğunlaşıyor. Fiks yapım tarafından beyazperdeye aktarılan film gerçek bir şehir komedisi niteliğinde.

Etiketler Leblebi Tozu
Yorumlar