Anasayfa /  Kültür sanat

Kaçma Birader 4 Mart'ta vizyonda

Kaçma Birader 4 Mart'ta vizyonda

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2016 16:34

 Yozgatlı bir ailenin Taksim’le kahkaha, macera ve sürprizlerle dolu imtihanını anlatan ‘Kaçma Birader’ 4 Mart'ta vizyona giriyor.

Emrah-Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyan filmin başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili paylaşıyor. Her bir üyesinin farklı karakterleri yansıttığı Yozgatlı Kolçak Ailesinin Taksim macerasını anlatan ‘Kaçma Birader’ filmi; eski Türk filmleri sıcaklığında gerçek bir aile komedisini beyazperdeye taşıyor. Çekimleri Yozgat ve Taksim’de yapılan film, sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan en küçük oğullarının peşinden gelen, kendine has bir ailenin Taksim hikayesi… ‘Kaçma Birader’de türkü barlardan kulüplere fal kafelerden Tarlabaşı’na kadar Taksim’in tüm aktörleri var. Ömer Faruk Sorak’ın liderliğinde çekilen ‘Kaçma Birader’in senaryosu; ‘Kardeş Payı’yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın aynı zamanda rol aldığı ve sinemaseverleri kahkahaya boğacak filmin diğer başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili paylaşıyor. ‘Kaçma Birader’in yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı üstleniyor. Yapımcılığını, sinema dünyasına yeni bir soluk getirmek için güçlerini birleştiren Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film’in üstlendiği ‘Kaçma Birader’ 4 Mart Cuma günü sinemalarda.  

Filmin Konusu

Başrollerini Zafer Alagöz, Melek Baykal,Algı Eke ve  Necip Memili'nin üstlendiği filmde birbirinden orijinal üyeleri olan Yozgatlı Kolçak ailesi, en küçük oğullarının sevdiği kızın peşinden İstanbul'a gelmesi üzerine cümbür cemaat İstanbul'a gitmesi konu alınır. Ancak hiç tanımadıkları Taksim'de başlarına gelmedik kalmaz. Aile üyeleri yaşadıkları bütün olaylarla Yozgat usulünce baş edecektir. Filmin senaryosu Kardeş Payı'nı yaratmış Emrah-Murat Kaman Kardeşler'e ait.

Yorumlar