Anasayfa /  Kültür sanat

Bayram mesajları ve sözleri 2019: Resimli ve en güzel Ramazan Bayramı mesajları, sözleri

Ramazan Bayramı'nın başlamasıyla birlikte akrabalar, yakınlar ziyaret edilecek, büyüklerin elleri öpülecek. Bu mübarek günde yanlarında olamayacağınız sevdiklerinize bayram mesajları atarak kutlama dileklerinizi iletebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 04 Haziran 2019 18:54

Müslüman aleminin heyecanla beklendiği Ramazan Bayramı 4 Haziran sabahı kutlanmaya başlanacak. Bu önemli günü sevdikleriyle paylaşmak isteyenler bayram mesajlarını araştırmaya başladı. Küslerin barıştığı ve insanların birbirlerini hatırladıkları Ramazan Bayramı için en anlamlı, resimli bayram mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI 2019

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun, günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun, Ramazan Bayramınız mübarek olsun…

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Ramazanın sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Bugün dualarınızı her zamankinden daha çok yapın, koruyucu meleklerini avuçlarınızın içine çiçekler döksün, kalplerinize bedeninize ilham versin. Bayramları en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin bizlere. Ramazan bayramınızı kutlarım.


Yorumlar