Anasayfa /  Spor

Külliye'de ilginç anlar! Erdoğan'ın şaşkınlığı yüzüne yansıdı

THY Avrupa Ligi şampiyonu Anadolu Efes Spor Kulübü'nün sporcularıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 metre 22 santimlik Tibor Pleiss ile yan yana gelince şaşkına döndü.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 26 Mayıs 2022 15:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Avrupa Ligi şampiyonu Anadolu Efes Spor Kulübü yönetici, teknik heyet ve sporcularını kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Anadolu Efes Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, takımın başantrenörü Ergin Ataman ile oyuncular yer aldı. Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da hazır bulundu.

SPORCULARA SAAT HEDİYE EDİLDİ
Anadolu Efes yönetimi, teknik kadrosu ve oyuncuları, iki kupayı da alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Samimi geçen sohbetin ardından sıra hediyelere geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a imzalı forma ve basketbol topu takdim edilirken, Anadolu Efes'in yıldızlarına da saat hediye edildi. Önce başkan ve teknik yönetimle fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, hediye saatleri de tek tek sporculara verdi.

TIBOR PLEİSS'İN BOYU ERDOĞAN'I ŞAŞIRTTI
Bu takdim sırasında Anadolu Efes'in yıldızı Tibor Pleiss da hediyesini almak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına geldi. Pleiss, 2 metre 22 santimlik boyu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşkına çevirdi. 1.87'lik boyu ile dünyanın en uzun dördüncü lideri olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şaşkınlığı, kameralara yansıdı.

Yorumlar