Anasayfa /  Foto Galeri

Kübra Ece'nin son anlarını eski sevgilisi anlattı! İşte Kübra Ece'nin son sözleri...

Bizim Köyün Kızları yarışmasıyla adını duyuran 30 yaşındaki Kübra Ece 30 Ocak'ta eski sevgilisinin evinde balkondan atlayarak intihar ettmişti. Ece'nin 3 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Mehmet Emre Ş. ifadesinde Kübra Ecenin son söylediği sözlerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Kübra Ece'nin son anlarını eski sevgilisi anlattı! İşte Kübra Ece'nin son sözleri... - Sayfa 1

TRT1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları adlı yarışmaya katılarak adını duyuran sosyal medya fenomeni Kübra Ece, 30 Ocak'ta sabaha karşı İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi'ndeki bir apartmanın dördüncü katından düştü. Ağır yaralanan Kübra Ece, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kübra Ece'nin son anlarını eski sevgilisi anlattı! İşte Kübra Ece'nin son sözleri... - Sayfa 2

7 ŞÜPHELİ İFADELERİNDEN SONRA SERBEST BIRAKILDI
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olay esnasında evde bulunan eski sevgili Mehmet Emre Ş. ile Mikail Ö., Hami A., Mahmut Emir Ş., Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş. ve Brezilya doğumlu Luiza Marina C.'yi Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına aldı. 7 şüpheli, sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Kübra Ece'nin son anlarını eski sevgilisi anlattı! İşte Kübra Ece'nin son sözleri... - Sayfa 3

KÜBRA'NIN ATLAMA GÖRÜNTÜSÜ ÇIKTI
Kübra Ece'nin, eski sevgilisi Mehmet Emre Ş.'nin evine gittiği ve bir sosyal medya paylaşımından dolayı tartıştığı iddia edildi. Tartışmadan sonra sinirlenen Ece, bulunduğu evin balkonundan aşağı atladı. Olay esnasında bağırma seslerini duyan bir kişinin cep telefonu ile bu evi kameraya aldığı ve bu sırada Kübra'nın balkondan kendini bıraktığı anı görüntülendiği de ortaya çıkmıştı.

Kübra Ece'nin son anlarını eski sevgilisi anlattı! İşte Kübra Ece'nin son sözleri... - Sayfa 4

YENİ SEVGİLİSİNİ ODAYA KİLİTLEYİP KÜBRA'YI EVE ALDI
İfadelere göre Kübra Ece, geçen aralık ayında ayrıldığı üç yıllık sevgilisi Mehmet Emre Ş.'nin Hanife adlı ortak arkadaşlarının Instagram fotoğrafına beğeni yaptığını gördü. O gece birkaç arkadaşıyla birlikte "Neden like yaptın?" diye Mehmet Emre'nin evine gitti. Mehmet Emre evde Brezilyalı yeni sevgilisi olduğu için önce kapıyı açmak istemedi. Ardından sevgilisini odaya kilitleyip Kübra'yı içeri aldı ve tartışmaya başladılar.