Anasayfa /  Foto Galeri

Kubilay Aka Miray Daner aşkında ikinci kriz! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu...

Geçtiğimiz yaz ilişkilerini sonlandıran Kubilay Aka ve Miray Daner'in geçtiğimiz günlerde ilişkisine şans verdiği iddia edilmişti. Aka'nın Daner'e ihanet ettiği sosyal medya sayesinde ortaya çıktı.

Kubilay Aka Miray Daner aşkında ikinci kriz! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu... - Sayfa 1

Kubilay Aka ile Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin 3 yıllık ilişkisi Kubilay Aka'nın Hilal Altınbilek ilesamimi fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından bitti.

Kubilay Aka Miray Daner aşkında ikinci kriz! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu... - Sayfa 2

2,5 aylık ayrılığın ardından çift yeniden bir araya geldi. İlişkilerini bu kez kameralardan uzak yaşama kararı alan Miray Daner ile Kubilay Aka, aynı evi paylaşmaya başladı. Ancak barışa gölge düştü. Miray Daner istediği için menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayıran Kubilay Aka'nın bir kadınla yaptığı sosyal medya yazışmaları ifşa oldu.

Kubilay Aka Miray Daner aşkında ikinci kriz! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu... - Sayfa 3

Konuyla ilgili Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Kubilay Aka 'tehdit ediliyorum' dedi. 

"Ben birkaç gündür tehdit ediliyorum zaten konuyla alakalı. Durum budur savcılığa da başvuracağım. Sonuçta bu suç, böyledir durum. Sizin de bilginiz olsun.Paylaşımlardan haberdar değilim, henüz bakmadım. Fakat bu insanlar aramızdaki konuları ifşa etmek büyük bir suç işlemektir. Dün karakoldaydım, bugün de savcılığa gideceğim."

Kubilay Aka Miray Daner aşkında ikinci kriz! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu... - Sayfa 4

"Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dilemedi."