Anasayfa /  Ekonomi

Kripto paralar yükselişte! 2 Şubat Bitcoin ve Ethereum ne kadar oldu?

24 Ocak'ta 32 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin'in kademeli yükselişi devam ediyor. Bugün güne 38 bin dolardan başlayan Bitcoin, 39 bin 265 dolar seviyesine kadar gelerek, analistlerin direnç seviyesi olarak belirttiği 40 bin dolar sınırına dayandı. Bitcoin'deki yükselişi izleyen Ethereum ise 2 bin 700 dolar üzerinde hareketine devam ediyor. İşte kripto para piyasasında son durum..

Abone ol
Abone ol 02 Şubat 2022 12:30

 24 Ocak'ta 32 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin'in kademeli yükselişi devam ediyor. Bugün güne 38 bin dolardan başlayan Bitcoin, 39 bin 265 dolar seviyesine kadar gelerek, analistlerin direnç seviyesi olarak belirttiği 40 bin dolar sınırına dayandı. Bitcoin'deki yükselişi izleyen Ethereum ise 2 bin 700 dolar üzerinde hareketine devam ediyor. İşte kripto para piyasasında son durum...

Kripto para borsasında Ocak ayının son haftasında başlayan toparlanma, Fed'in şahin açıklamalarının ardından yavaşlasa da yükselişine devam ediyor. 24 Ocak’ta 32 bin doları gördükten sonra yükseliş kaydeden Bitcoin bugün 38 bin dolar seviyesinin üzerinde seyrediyor. Yükseliş trendine giren Bitcoin'in her an 40 bin dolar direnç seviyesine ulaşması bekleniyor.

 

 

 

BITCOIN NE KADAR OLDU?

Adım adım 40 bin dolar seviyesine ilerleyen Bitcoin için analistlerin beklentileri 30 bin dolar seviyesinin altına gerilemesi yönünde olmuştu. Kripto para analisti Michaël van de Poppe son yaptığı açıklamada, Bitcoin’de somut iyileşmelerin onaylanabilmesi için fiyatının 41 bin 500 dolar seviyesine ulaşması gerektiğini belirtti.


ETHEREUM DA TOPARLANIYOR

Bitcoin'deki yükselişi izleyen en yüksek hacimli ikinci kripto para Ethereum da yukarı yönlü seyrine devam ediyor. Ethereum bugün 2 bin 750 dolar üzerinde hareketini sürdürüyor. Ethereum gün içinde en yüksek 2 bin 815 seviyesini görerek yatırımcısına hızlı toparladığını ispatlaya devam ediyor.

Öte yandan kripto paraların toplam piyasa değeri ise bugün 1.74 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

 

Yorumlar