Anasayfa /  Ekonomi

Kripto borsasına erişim sorunu: Bitexen çöktü mü? Bitexen’e neden erişilemiyor?

Bitexen’e dün gece saatlerinden beri erişim sağlanamıyor. Ünlü kripto para borsası Bitexen kullanıcıları, 15 Ekim gece saat 22:00’da başlayan sorundan bu yana hesaplarına erişim sağlayamıyor. Kripto paralarını Bitexen’e yatıran birçok yatırımcı, erişim problemi yüzünden endişeli. Daha önce kripto para borsasında yaşanan vurgundan sonra diken üstünde olan kullanıcılar, Bitexen’e neden erişilemediğini merak ediyor. Peki, Bitexen çöktü mü?

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2021 15:10

Ünlü kripto para borsası Bitexen'e dün akşam saatlerinden bu yana erişim sağlanamıyor. Bitexen kullanıcıları ise Bitexen'e neden erişilemediği hakkında araştırma yapıyor. Konuyla ilgil Bitexen'den yapılan açıklamada sorunu düzeltmek için çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Peki, Bitexen'e neden erişilemiyor? Bitexen çöktü mü?

BİTEXEN’E NEDEN GİRİLMİYOR?

5 Ekim Cuma akşamında Bitexen'e erişim sağlayamayan kullanıcılar siteye giriş yaptıkları anda 'bağlantı sağlanamıyor' uyarısı ile karşı karşıya kalıyor.
 
Bitexen’den konu hakkında yapılan açıklamada, "Bazı operatörlerde gerçekleşen bakım çalışması nedeniyle geçici erişim sorunu yaşanabilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

Bitexen daha sonra kullanıcılarını mağdur etmemek adına alım satım işlemlerinin devamı için kullanıcılarını web.bitexen.com adresine yönlendirdi.

Etiketler Bitexen kripto borsa
Yorumlar