Anasayfa /  Foto Galeri

Kral Kaybederse kitabı dizi mi olacak? 11 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada iddiası!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir kitabı daha dizi oluyor. Geçtiğimiz sezon aynı dönemde 3 farklı kitabı çekilerek ekranlara gelen Gülseren Budayıcıoğlu’nun, Kral Kaybederse isimli kitabının da dizi olacağı konuşuluyor. Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizilerle izleyiciyi etkileyen Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse isimli kitabı da merak konusu oldu. İşte Kral Kaybederse özeti ve konusu!

Kral Kaybederse kitabı dizi mi olacak? 11 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada iddiası! - Sayfa 1

KRAL KAYBEDERSE KONUSU

Kral Kaybederse, ilişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken bir roman. Gerçek karakterler ve yaşanmış olaylardan yola çıkan Kral Kaybederse romanı; Kenan adında iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor.

Kral Kaybederse kitabı dizi mi olacak? 11 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada iddiası! - Sayfa 2

Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.

Kral Kaybederse kitabı dizi mi olacak? 11 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada iddiası! - Sayfa 3

Etik dışı yaşamıyla okurda en başından itibaren nefret uyandıran Kenan karakterinin, aslında tüm davranışlarının altında yatan acı nedenler var. 

Kral Kaybederse kitabı dizi mi olacak? 11 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bir arada iddiası! - Sayfa 4

Ve tüm bunlar açığa çıktığında, peşin hükme varmanın ne denli yanlış olduğunu düşünmeden edemeyeceksiniz. Bir yandan başkahraman terapi görürken, siz de kendinize ve davranışlarınıza yönelik yeni farkındalıklar kazanacağınız bir seansa gireceksiniz.