Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS’siz Olarak Deniz Kuvvetleri ve Polis Evi Müdürlüğüne Kamu Personel Alımı Yapılacak

KPSS’siz deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Polisevi Şube Müdürlüğü İŞKUR üzerinden kamu personeli alımı yapılıyor. Başvuracaklar en az lise mezunu olması gerekmektedir.

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2019 16:36

Gaziantep Polisevi İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilan ile 4 kişi en az Ortaöğretim (Lise ve Dengi) okul mezunu Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi)  alımı yapılmaktadır.

Polisevi personel alımına başvuruların 22 Şubat 2019 Tarihine kadar İŞKUR iş ilanları ilan numarası 00004839118 ile yapılması gerekmektedir. Sözlü sınava girecekler 07 Mart 2019 Perşembe günü saat: 10:00'da Polisevi Şube Müdürlüğü'nde noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.

Kura sonucuna göre sözlü sınava girecek adayların belge teslim yeri, Gaziantep Polisevi Şube Müdürlüğü Muhasebe Satınalma ve Depo Büro Amirliği'dir. Sınavdan önce adaylar belgelerini teslim etmek zorundadır.

Belge teslim etmeyen veya eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır. Duyurular kurumun internet adresinde yayınlanacak olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı DKK Araştırma Merkezi Komutanlığı Kişisel Durumu Engelli 2 Kamu personeli alımı yapılmaktadır. Diğer Elektronik Teknisyenleri Personel alımına başvuru yapacakların Elektrik – Elektronik, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Telekomünikasyon vb. bölümlerin lise mezunu olması gerekmektedir. 

İlgili kamu kurumu tehlikeli' sınıfa mensup bir kurum olduğundan Engelli personel alımı için hangi engeli olanların başvuru yapabileceği ilan numarası ile giriş yaptıktan sonra detaylı olarak incelenmesi gerekmektedir.

Personel alımına başvuruların 22 Şubat 2019 Tarihine kadar İŞKUR sitesinden ilan numarası 00004839393 ile yapılması gerekmektedir. Kura çekilişi Pendik yunus emre kültür merkezinde 28 Şubat 2019 Tarihinde 10:00 ile 11:00 saatleri arasında yapılacaktır.


Yorumlar