Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS'siz ve 60 KPSS İle Aile, Sağlık ve Milli Savunma Bakanlığı 1701 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Sağlık Bakanlığı kendisine ait internet sitesi üzerinden ve Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfası üzerinden iki farklı ilan yayımladı.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2019 19:19

Sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan eden Sağlık Bakanlığı diğer ilanda ise bir proje kapsamında Danışman alımı yapacağını duyurdu.

DPB veya bakanlıkların kendilerine ait internet siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında, farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri ilanlar yer alıyor.

Sağlık Bakanlığı Danışman Alım İlanı

Sağlık Bakanlığı'nın kendisine ait web sayfasından yayımladığı Danışman alım ilanı, bir proje kapsamında olacak. Bu ilan için adaylardan çeşitli başvuru koşulları talep ediliyor bu koşullar tamamı adaylar tarafından sağlanması isteniyor.

Danışman Kadroları: İlanda 21 Danışman alımı yapılacağı duyurdu. İlana göre alımlar şu pozisyonlardan olacak. İş Analisti, İş Zekası Geliştirme Danışmanı, Karar Destek Uzmanı, Kıdemli Yazılım Mimarı, Veri Kalitesi, Test ve Analiz Uzmanı, Veri Tabanı Danışmanı, Yapay Zeka Uzmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı, Yazılım Test Personeli.

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanı DPB'de duyuruldu. Bakanlığı ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. İlanda alımlarda 24 personel istihdamı yapılacağı bildirildi.

Alım Yapılacak Pozisyonlar: Net Yazılım Uzmanı, Java Yazılım Uzmanı, Veri Tabanı Uzmanı, Oracle Veri Tabanı Uzmanı, Veri Tabanı ve Orta Katman Uzmanı, Sistem ve Ağ Güvenliği Uzmanı,

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Aile Bakanlığı birimlerine ikamet şartı ile memur alımı yapılıyor. 12 il için ilanın bulunduğu alımlarda sosyal hizmet birimlerinde görevlendirilecek personeller alınacak.

İlanlarda yer alan en önemli şartlar ise adayların en az 60 KPSS puanına sahip olması, Çoğu ilan için B sınıfı ehliyet sahibi olması, lisans mezunu olması (bazı kadrolar için bölüm şartı var), ilanın yayımlandığı ile ve ilçede ikamet ediliyor olması.

Bu şartları sağlayan adaylar arasından memur alımları yapılacak. İlanlarda ayrıca işçi kadroları içinde ilanlar bulunuyor. İşçi kadroları için ise şartlar daha esnek. Türk vatandaşı olmak, mesleki özellikleri sağlamak yeterli.

Açık Kadrolar: Aile Bakanlığı birimlerine yapılacak alımlarda Büro Memuru, Muhasabe Memuru, Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru, Büro İşçisi, Temizlik İşçisi, Şoför, Hasta Bakım Personeli alım ilanları bulunuyor.

MSB PERSONEL ALIM İLANI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanı askeri personel sınıfından yapılacak. Alımlar Deniz Kuvvetleri Komutanlığı birimlerine yapılacak.

KPSS şartının olmadığı alım ilanına en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Adayların 25 yaşından küçük olmaları isteniyor.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine 1640 sözleşmeli er alımı yapılacağını duyurdu.


Yorumlar