Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS Şartsız Kamu ve Belediye Personel Alımı Gerçekleştirecek

Farklı platformlar üzerinden çok sayıda kadroda memur personel ve işçi alımı için yeni ilan yayımlayan kurumlar ise şunlar:

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2019 16:37

Fethiye Polisevi Geçici İşçi alımı, MSB 42. Bakım Fabrika Müd. Engelli İşçi alımı, Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi 2 personel alımı, Konya Çeltik Belediyesi 2 personel alımı, Niğde Alay Belediyesi 5 engelli işçi alımı, Antalya Kaş Belediyesi 76 işçi alımı, Çankırı Germece 1 işçi alımı, Burdur Bimtaş 3 işçi alımı, Bursa Bimtaş 1 işçi alımı, İzmir Çeştur 3 işçi alımı yapacak.

Ayrıca bu kurumların ilan yayımladığı platformda farklı şehirler ve kurumlar içinde başvuru süreci halen devam etmekte olan personel alım ilanları bulunuyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Söz konusu personel alımları ya belediyeler ya belediyelere bağlı birimler ya da kurumların alt birimleri adına yayımlandı. Bu kapsamda bu ilanlarda işçi kadrolarının yanı sıra memur personel kadroları da bulunuyor. İlanlarda yer alan kadrolardan bazıları ise şunlar;

Büro İşçisi, Büro Memuru, Mühendis, Tekniker Teknisyen, Beden İşçisi, Temizlik İşçisi, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Garson, Cankurtaran, İdari Personel, Sağlık Personeli, Eğitmen, Usta, Şoför, Güvenlik Görevlisi gibi kadrolar bulunuyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

Belediyeler, belediye birimleri ya da kamu kurumlarının alt birimleri için yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken koşullar bulunuyor. Her ilan için farklılık gösteren bu koşulları ana başlıkları ise şu şekilde;

Adaylardan talep edilen koşullar arasında; adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması gibi DMK'da yer alan tüm şartların sağlanması isteniyor.

Bu şartların dışında ayrıca Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

Söz konusu ilanlara ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar