Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS Puan Şartı Yok: SGK Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendisine ait resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile bir proje kapsamında sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2019 15:59

SGK tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanı; Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa finanse edilen “Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Bayan İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kapsamında yapılacağı duyuruldu.

Alım yapılacak personellerin Destek Ekibi bünyesinde görevlendirileceğini duyuran kurum alımların belirli süreli olacağını açıkladı.

İlana göre kurum yayımladığı ilanında İletişim ve Görünürlük Uzmanı (Merkez Destek Ekibi) kadrosu için personel alımı yapacak. İlan ile istihdam edilen personel Ankara'da görevlendirecek.

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İletişim ve Görünürlük Uzmanı pozisyonu için adayların hangi özelliklere sahip olması gerektiğine dair detayları da yayımlayan SGK şu bilgileri verdi.

Başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri teslim etmek, Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak,, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak, Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak.

Öğrenim Şartı

SGK tarafından yayımlanan ilana göre adayların; ''Üniversitelerin iletişim fakülteleri veya diğer fakülteler altındaki iletişim ile ilgili bölümlerden mezun olmak (en az 4 yıllık yükseköğrenim) ya da bu alanda en az 15 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. (Diploma/Çalışma Belgesi veya SGK Hizmet Dökümü)'' şartını sağlamaları gerekiyor.

Deneyim Şartı

Açık kadro için başvuru yapacak adayların iletişim alanında en az 2 sene çalışmış olmaları talep ediliyor. (Çalışma Belgesi)

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İlan için belirlenen son başvuru tarihi ise 24 Mayıs.


Yorumlar