Anasayfa /  Eğitim

KPSS Önlisans-Ortaöğretim başvuru tarihleri belli oldu! Peki ne zaman?

KPSS Önlisans ve Ortaöğretim başvuruları ne zaman hangi tarihte alınacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan Önlisans ve Ortaöğretim sınavları için başvuruların alınacağı tarihler belli oldu. İşte KPSS Önlisans ve Ortaöğretim başvuru tarihleri..

Abone ol
Abone ol 31 Temmuz 2022 18:55

KPSS Önlisans ve Ortaöğretim başvuru tarihleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Üniversitelerin iki yıllık Önlisans bölümlerinden mezun olan adayların katılım sağlayacağı KPSS Önlisans sınavı ve Lise mezunu adayların katılım sağlayacağı KPSS Ortaöğretim sınavı başvuru tarihleri açıklandı. Peki KPSS Önlisans ve Ortaöğretim başvuruları hangi tarihlerde alınacak?

KPSS ÖNLİSANS SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ 
KPSS Önlisans sınavı başvuruları 3-15 Ağustos tarihleri arasında alınacak. KPSS Önlisans başvuruları ais.ösym.gov.tr adresi ve ÖSYM büroları üzerinden alınacak. KPSS Önlisans sınavı 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ 
KPSS Ortaöğretim sınavı başvuruları 1-13 Eylül tarihleri arasında alınacak. Adaylar başvuru işlemlerini ais.ösym.gov.tr ve ÖSYM büroları aracılığı ile gerçekleştirecek. KPSS Ortaöğretim sınavı 6 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Yorumlar