Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS 2019/6 Memur atama sonuçları sorgulama - Memurlarhaber

KPSS 2019/6 Memur atama sonuçları sorgulama - Memurlarhaber. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından KPSS 2019/6 kapsamında atama belgeleri yayımlandı. Memur atamasına esas belgelere dair detaylar My Memur haberde bulabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 11 Aralık 2019 16:03

KPSS 2019/6 Memur atama sonuçları sorgulama - Memurlarhaber. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından KPSS 2019/6 kapsamında atama belgeleri yayımlandı. Memur atamasına esas belgelere dair detaylar My Memur haberde bulabilirsiniz.

KPSS 2019/6 Yerleştirme Sonucunda Bakanlığımız Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgelere İlişkin Duyuru yayımlandı. KPSS 2019/6 ile 2 bin 323 kadroya Yerleştirme Sonucu İstenilen Belgeleri araştıran adaylar için gerekli tüm bilgileri “My Memur” haber olarak hazırladık.

KPSS 2019/ MEMUR ATAMA KONTENJANLARI
KPSS 2019/6 Tercih kılavuzuna göre 82 lise düzeyinde sağlık personeli, 326 önlisans düzeyinde destek personeli, büro personeli ve diğer sağlık personeli, 1905 lisans düzeyinde ise öğretmen, çocuk gelişimcisi, psikolog, büro personeli, sosyal çalışmacı, diyetisyen, hemşire, fizyoterapist ve diğer sağlık personeli alımı olmak üzere 2 bin 323 memur alımı gerçekleştirildi.

MEMUR ATAMA BELGELERİ TESLİM TARİHLERİ
Sözleşmeli pozisyonlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı kapsamında ÖSYM Başkanlığı tarafından 2019/6 Yerleştirme sonucu Bakanlığımız sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleşen adayların aşağıda belirtilen belgeleri 10/12/2019- 31/12/2019 (mesai bitimi) tarihleri arasında eksiksiz olarak şahsen ya da posta yolu ile (postada yaşanan gecikmelerden Bakanlığımız sorumlu olmayacaktır) Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğüne ulaştırmaları gerekmektedir.

ATAMAYA ESAS İSTENİLEN BELGELER
1) ÖSYM (KPSS-2019/6) Yerleştirme Sonuç Belgesi,

2) 1 adet kimlik fotokopisi,

3) Belgelerini; Elden teslim edecek adaylar için Diplomanın aslı ile E-Devlet Sisteminden alınmış mezun belgesi (iki belge de mutlaka bulunmalıdır),

Posta yolu ile gönderecek adaylar için Diplomanın onaylı örneği ile E-Devlet Sisteminden alınmış mezun belgesi (iki belge de mutlaka bulunmalıdır),

4) 3 adet vesikalık fotoğraf,

5) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E-Devlet Sisteminden alınabilir),

6) Resmi kuruma ibraz edilmek üzere alınmış adli sicil belgesi (E-Devlet Sisteminden alınabilir),

7) Atama, Taahhüt ve Başvuru Formu (Elle veya bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulup imzalanacaktır.) İndirmek için tıklayınız.

8) Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Elle veya bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulup imzalanacaktır.) İndirmek için tıklayınız.

9) Mal Bildirim Formu (Form önlü arkalı şekilde elle veya bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulup imzalanarak kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.) İndirmek için tıklayınız.

10) Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış/çalışıyor olanlar için onaylı hizmet belgesi,

11) Tercih Kılavuzunda unvana özel istenen belgeler varsa bu belgelerin aslı ya da onaylı sureti.

Önemli Not: Kamu kurum ve kuruluşlarında (üniversite hastaneleri dahil) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde görev yapan/yapmış olan adaylardan; Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci Maddesinin 3 ve 4 üncü fıkralarında belirtilen istisnalar hariç olmak üzere, 27 Kasım 2018 tarihinden sonra ya da 27 Kasım 2019 tarihi itibariyle göreve devam edenlerden bu tarihten sonra kurumlarınca sözleşmesi feshedilen veya sözleşmesini fesheden adayların ataması yapılmayacaktır. İstisna kapsamında bulunan adayların bu hususa ilişkin belgelerini yukarıdaki belgelerle birlikte ibraz etmesi gerekmektedir.

Kaynak: KPSS 2019/6 Memur Atama Sonucu Gerekli Belgeler Yayımlandı! 2313 Memur Alımı Atama Belgeleri

Yorumlar