Anasayfa /  Foto Galeri

Koronavirüsü yenen Galatasaray'da Halil Dervişoğlu takımla çalıştı!

Koronavirüsü yenen Galatasaray'da Halil Dervişoğlu takımla çalıştı! Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında BB Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Koronavirüsü yenen Galatasaray'da Halil Dervişoğlu takımla çalıştı! - Sayfa 1

Koronavirüsü yenen Galatasaray'da Halil Dervişoğlu takımla çalıştı!

Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında BB Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Koronavirüsü yenen Galatasaray'da Halil Dervişoğlu takımla çalıştı! - Sayfa 2

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda dün akşamki lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı.

Koronavirüsü yenen Galatasaray'da Halil Dervişoğlu takımla çalıştı! - Sayfa 3

Diğer futbolcular antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas oyunları ve ardından dar alan oyunlar üzerinde duruldu.
Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılığı yönelik çift kale oyun gerçekleştirildi. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Koronavirüsü yenen Galatasaray'da Halil Dervişoğlu takımla çalıştı! - Sayfa 4

Sofiane Feghouli, kondisyonerler eşliğinde saha dönüş programı dahilinde özel bir çalışma yaptı. Covid-19 hastalık süreci atlatan, karantina süresi dolduktan sonra yapılan PCR testleri negatif sonuçlanan ve tüm kan testleri normal saptanan Halil Dervişoğlu takımla çalıştı.