Anasayfa /  Dünya

Koronavirüsü silah olarak kullanmaya yönelik acımasız plan

2015 yılına ait bir devlet belgesi, üst düzey Çinli bilim insanlarının virüslerin “daha önce görülmemiş bir şekilde serbest bırakılabileceğini” konuştuklarını gösterdi.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2021 23:40

Sky News’ten Sharri Markson’a göre Dünya Sağlık Örgütü’nün koronavirüs raporu, Çin Komünist Partisi’nin propagandasından ibaretti. Rapora göre pandemi, virüsün hayvanlardan insanlara geçmesiyle ortaya çıkmıştı.

Konu hakkında konuşan Markson, “Rapor salgının esas kaynağını göz ardı etti. Bu hastalık, halen yarasa koronavirüslerinin genleriyle oynayan bir laboratuvardan sızdı. Dünya Sağlık Örgütü raporu Çin için bir halkla ilişkiler çalışmasıydı. Utanç vericiydi” dedi.

Weekend Australian tarafından ortaya çıkarılan, Çinli bilim insanları ve Çinli halk sağlığı yetkilileri tarafından 2015 yılında kaleme alınan bir belgede, SARS koronavirüsünün silah olarak kullanılması tartışılıyordu.

SARS’ın Doğaya Aykırı Kökeni ve Genetik Biyolojik Silahlar Olarak Kullanılan İnsan Yapımı Yeni Virüs Türleri başlıklı çalışma, 3. Dünya Savaşı’nın biyolojik silahlarla yapılacağına işaret ediyor.

Etiketler Koronavirüs Çin
Yorumlar