Anasayfa /  Foto Galeri

Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den kötü haber! Durumu ağırlaştı...

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığı öğrenilen Songül Öden'den korkutan haber var. Songül Öden sağlık durumu kötüye gittiği için hastaneye kaldırıldı. 41 yaşındaki Songül Öden'in durumu ağırlaştı tedaisine hastanede devam ediliyor. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den kötü haber! Durumu ağırlaştı... - Sayfa 1

5 gün önce koronavirüsü yakalandığı ortaya çıkan başarılı oyuncu Songül Öden'in durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Şikayetleri artan oyuncunun tedavisine bir süre hastanede devam edilecek.

Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den kötü haber! Durumu ağırlaştı... - Sayfa 2

Bir süredir ekranlarda olmayan tiyatro ve sinema oyuncusu Songül Öden'in geçtiğimiz günlerde yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Tedavisine evde devam edilen oyuncunun durumu ağırlaştı.

Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den kötü haber! Durumu ağırlaştı... - Sayfa 3

HASTANEYE KALDIRILDI
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, test sonucunu öğrendikten sonra evine kapanan Songül Öden, durumu ağırlaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. 41 yaşındaki oyuncunun artan şikayetleri nedeniyle gözlem altına alındığı ve tedavisinin bir süre hastanede devam edeceği öğrenildi.

Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den kötü haber! Durumu ağırlaştı... - Sayfa 4

Bir süredir evinde olan Songül Öden geçtiğimiz temmuz ayında 4 yıldır birlikte olduğu Arman bıçakçı ile sade bir nikahla evlenmişti.