Anasayfa /  Spor

Koronavirüse yakalanan Ronaldo, milli maçta oynamak istiyor

5 kez Ballon D'or ödüllü süper yıldız Cristiano Ronaldo, karantina günlerini milli takımın kamp yaptığı oteldeki odasında geçiriyor. 35 yaşındaki forvetin morali, Portekiz Teknik Direktörü Santos'a İsveç maçında oynamak istediğini söyleyecek kadar yüksek...

Abone ol
Abone ol 14 Ekim 2020 17:57

Portekiz Futbol Federasyonu, koronavirüs kapan Cristiano Ronaldo'nun karantidan fotoğraflarını ve sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Önceki gün koronavirüs testi pozitif çıkan Juventus'un Portekizli süper yıldızı Ronaldo, ülkesinin bu akşam İsveç'le oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçını karantinada bulunduğu odasında televizyondan izleyecek.

Portekiz'in Lizbon'da kamp yaptığı oteldeki odasında karantinayı geçiren 35 yaşındaki futbolcu, balkona çıkıp takım arkadaşlarının antrenmanlarını izliyor.

BIRAKSALAR OYNAYACAK

Ronaldo'nun sağlık durumuyla ilgili konuşan Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, "Hiçbir takım en iyi oyuncusundan yoksunken daha iyi olamaz. Biz de şu an bu durumdayız. Ama bu takım aynı zamanda kolektif bir takım olduğunu da göstermiştir. Ronaldo içinde bulunduğu durumu çok iyi yönetiyor. Morali yüksek. Odasından bana 'oynamak istiyorum' diye seslendi. Bizimle merdivenlerden aşağı bağırarak konuşuyor" dedi.

AMBULANS UÇAKLA TORİNO'YA GİTTİ

Portekiz basınında yer alan haberlerde, Ronaldo'nun karantina sürecine Torino'da devam etme kararı aldığı belirtildi. Torino kentinin takımı olan Juventus'ta forma giyen Portekizli futbolcunun, TSİ 15.30 sıralarında özel bir ambulans uçakla Lizbon'un 30 kilometre kadar uzağındaki Tires Havalimanı'ndan ayrılarak Torino'ya doğru yol aldığı kaydedildi.

Yorumlar