Anasayfa /  Foto Galeri

Koronavirüs Survivor'ı da vurdu! Acun'dan flaş survivor kararı

'Survivor 2020'nin ada konseyinde gönüllüler takımından Meryem Kasap'ın sakatlığı nedeniyle diskalifiye olabileceğini duyuran Acun Ilıcalı, corona virüs nedeniyle uçuşlar durdurulduğu için nasıl bir yol izleneceğini açıkladı.

Koronavirüs Survivor'ı da vurdu! Acun'dan flaş survivor kararı - Sayfa 1

TV8'in sevilen programı Survivor 2020, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Corona virüs salgını nedeniyle tüm dünyada uçuşların büyük ölçüde iptal olmasıyla birlikte yarışmanın çekildiği Dominik'e de Türkiye'den gidiş gelişler durduruldu.

Koronavirüs Survivor'ı da vurdu! Acun'dan flaş survivor kararı - Sayfa 2

Gönüllüler takımından Meryem'in sakatlığı hakkında konuşan Acun Ilıcalı, adaya yeni bir yarışmacı gelemeyeceği ise iki takım arasındaki dengenin nasıl sağlayacağını anlattı.

Koronavirüs Survivor'ı da vurdu! Acun'dan flaş survivor kararı - Sayfa 3

Ünlü televizyoncu, dizinden sakatlanan ve oyunlardan uzak kalan Meryem'in bir kez daha kontrole gideceğini söyledi. Doktor Metin Kuş'un kararı ise başarılı yarışmacının Survivor'daki kaderini belli edecek.

Koronavirüs Survivor'ı da vurdu! Acun'dan flaş survivor kararı - Sayfa 4

Acun Ilıcalı, Meryem'in Survivor'dan ayrılması durumunda takımların dengesinin korunması açısından, iki takım arasında transfer yapılabileceğini duyurdu.