Anasayfa /  Foto Galeri

Koronavirüs siyaseti de vurdu!

Virüs dünyaya yayıldığı Çin’in Wuhan kentinde hayat neredeyse normale döndü ama Ankara, neredeyse Wuhan oldu. Ankara’daki vaka artışının nedenlerine ilişkin araştırmalar yapılırken Abdulkadir Selvi bölgedeki son durumu ve COVID-19'dan etkilenen siyasi isimleri Hürriyet'teki köşesine taşıdı.

Koronavirüs siyaseti de vurdu! - Sayfa 1

Çankırı, Çorum, Kırşehir, Erzurum, Sivas ve Kırıkkaleliler başta olmak üzere İç Anadolu’nun özeti olan Ankara’da yazın memleketine gidenler, dönüşte virüsle birlikte geliyorlar.

Koronavirüs siyaseti de vurdu! - Sayfa 2

Düğünler, cenazeler, akraba ziyaretleri ve toplu ulaşım virüsün yayılmasında etkili oluyor. Bir de Ankara geçiş güzergâhında olduğu için tatilden dönenler ya da tatile gidenler ile memlekete ziyarete gidip dönenlerin uğrak noktası olunca, virüs Ankara’ya toplanmış oluyor.

Koronavirüs siyaseti de vurdu! - Sayfa 3

Allah’tan ki Meclis kapalı. Ancak buna rağmen koronavirüs siyasetçileri vurmaya başladı. Eski başbakanlardan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan sonra CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın da COVID-19 testi pozitif çıktı.

Koronavirüs siyaseti de vurdu! - Sayfa 4

Yoğun bakıma alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, süreci ağır geçirenlerden. Hastalarımızın hepsine Allah şifa versin.