Anasayfa /  Foto Galeri

Korona virüsü komplo teorileri!

Dünya korona virüs ile mücadele ederken önce FBI'ın gizli belgeleri sızdı, ardından Çin'in karanlık ve yarasa dolu mağaralarında çekilen belgeselin görüntüleri ortaya çıktı. Korona virüs hakkındaki son iddialar herkesi şoke etti.

Korona virüsü komplo teorileri! - Sayfa 1

Çinli bir virüs araştırmacısının Hubei'deki gizemli mağaralarda vahşi yarasalar yakaladığını gösteren 'Vahşi Yaşamda Gençlik: Görünmez Savunucu' belgeseli korona virüs tartışmalarının odağı haline geldi. 7 dakikalık belgesel yeni tartışmalarının fitilini ateşlerken, yeni tip korona virüs Kovid-19'un bu sayede dünyaya yayıldığı iddia edildi.

Korona virüsü komplo teorileri! - Sayfa 2

Belgeselde kullanılan ifadeler ve yapılan araştırmalar, korona virüsün Wuhan'daki Çin Bilim İletişim Merkezi'nde doğmuş olabileceğini işaret ediyor. Belgeselde Çinli bir virüs araştırmacısının Hubei'deki gizemli mağarada vahşi yarasaları yakaladığı görülüyor.

İşte dünyada resmi rakamlara 47 bin 300'den fazla insanı öldüren ve 938 bin civarında insana bulaşan korona virüsüne dair son iddialar ve en ciddi komplo teorisi...

Korona virüsü komplo teorileri! - Sayfa 3

Ortaya çıkan FBI raporu sayesinde, korona virüsü ortaya çıkmadan tam bir yıl önce, ABD'de bir havaalanında SARS ve MERS virüslerinin yanı sıra ölümcül E Coli virüsünün de bulunduğu bavuluyla Çinli bir bilim adamı yakalandığı ortaya çıktı. Bu korona virüs hakkında FBI'ın bilgi sakladığının bir kanıtı olarak servis edildi.

Korona virüsü komplo teorileri! - Sayfa 4

Bugün ise Çin'deki belgesel ortaya çıktı. Belgeselde Çin'in gizemli mağaralarını ziyaret eden Çin Bilim İletişim Merkezi'nden Tian görülüyor. Tian'ın yarasaların doğal ortamına girmesinin yanlış olduğu vurgulanırken, buradan alınan örneklerle Kovid-19'un yaratılmış olabileceği iddia ediliyor. Uzmanlar ise, bu tür iddiaları 'endişe ve panik yaratmakla' suçlayarak reddediyor.