Anasayfa /  Foto Galeri

Korona virüsü Fatih Terim'e nasıl bulaştı? Doktoru açıkladı!

Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından teknik direktör Fatih Terim'in de de corona virüsü testi pozitif sonuçlanmıştı. Fatih Terim'in doktoru İstinye Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sağlık durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Korona virüsü Fatih Terim'e nasıl bulaştı? Doktoru açıkladı! - Sayfa 1

Sevenlerinin sürekli olarak internet üzerinden gönderdikleri pozitif mesajlarla destek verdikleri 66 yaşındaki çalıştırıcının öksürük şikayeti sürüyor, ama ateşi yok.

Korona virüsü Fatih Terim'e nasıl bulaştı? Doktoru açıkladı! - Sayfa 2

Terim’le ilgilenen doktorlardan biri olan Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, tecrübeli teknik adamın son durumuyla ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Korona virüsü Fatih Terim'e nasıl bulaştı? Doktoru açıkladı! - Sayfa 3

PAYLAŞMAK NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM 
Bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanan Kocatürk, “Virüsün Fatih Terim’e nasıl bulaştığıyla ilgili bulgular var ama bunu paylaşmak ne kadar doğru... Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle teması var. O kişilerde de tespit edildi. Fatih Terim’in şu an durumu iyi. İnşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.

Korona virüsü Fatih Terim'e nasıl bulaştı? Doktoru açıkladı! - Sayfa 4

HAFİF GEÇİRENLER OLACAK 
Fanatik'te yer alan habere göre; Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerinden Prof. Dr. Alpay Azap ise Terim’in yaşı dolayısıyla ciddi bir sorun yaşayıp yaşamayacağı hakkındaki soruya, “60 yaşın üzerindeki insanlarda bu virüs mutlaka ağır seyredecek diye bir şart yok. Bunu hafif geçirenler de olacak” cevabını verdi.