Anasayfa /  Foto Galeri

Korkutan açıklama: ''Bodrum varyantına hazır olun!''

Tam kapanma öncesi Bodrum, adeta 'tatilci' akınına uğrarken, kente sadece 3 günde 8 binin üzerinde araç giriş yapmıştı. Bodrum Belediye Başkanı yaşananları 'kaos' olarak nitelendirirken, kentten gelen görüntüler endişe yarattı. Kentteki kalabalık bulaş riskini artırırken, "Bodrum varyantına" hazır olun çıkışı dikkat çekti.

Korkutan açıklama:  ''Bodrum varyantına hazır olun!'' - Sayfa 1

Tam kapanma öncesi bavulunu alan yollara düştü. Süreci ve bayramı köylerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle Bodrum'daki manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Korkutan açıklama:  ''Bodrum varyantına hazır olun!'' - Sayfa 2

Kente sadece 3 günde 8 binin üzerinde araç giriş yaparken Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaşananları 'kaos' olarak nitelendirdi.

Korkutan açıklama:  ''Bodrum varyantına hazır olun!'' - Sayfa 3

"NÜFUS 500 BİNİ AŞTI"

Başkan Aras, pandemi nedeniyle 500 bini aşan nüfusun kaosa neden olduğuna dikkat çekti. En büyük korkularının Bodrum'a giriş yapanlarla birlikte vaka sayılarının yükselmesi olduğunu vurgulayan Aras, "Normalde bu nüfus Bodrum için 2025 yılında tahmin ediliyordu ama salgın 4 sene geri çekti. Hazırlıkları yapamadan birdenbire kaosla karşılaştık. Şu anda Bodrum'da bir kaos olduğunu hepimiz kabul ediyoruz. 

Korkutan açıklama:  ''Bodrum varyantına hazır olun!'' - Sayfa 4

Kente yaşanan göç dalgasıyla ilgili en dikkat çeken yorum ise Sabaha gazetesi yazarı Dilek Güngör'den geldi.