Anasayfa /  Foto Galeri

Korkunç iddia! Müge Anlı'nın yaşadığı şok yüzüne yansıdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine Türkiye'yi ekrana bağladı. Nevşehir'de 2013 yılında öldürülen Nezen Germiyen (13) cinayetiyle, 8 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan 4 çocuk annesi Lütfiye Gündüz'ün şüpheli kaybı arasındaki bağlantı araştırılıyor. Bugün programda korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Korkunç iddia! Müge Anlı'nın yaşadığı şok yüzüne yansıdı! - Sayfa 1

13 yaşında hayatının baharında öldürüp kayalıklara atılan Nezen Germiyen cinayetiyle, 8 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan Lütfiye Gündüz'ün kaybı arasındaki bağlantıyı kuran araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibi iki konuda da Ahmet Taşkın'ın adının geçtiğini çözdü.

Korkunç iddia! Müge Anlı'nın yaşadığı şok yüzüne yansıdı! - Sayfa 2

Konuyu derinlemesine incelendiği programda bugün korkunç bir iddia daha ortaya atıldı. Müberya Hanım, Duran Özdemir'in olay günü evlerine geldiğini eşi Şefki ile birlikte dışarı çıktıklarını daha sonra ayakkabıları çamur içinde geldiklerini öne sürdü.Lütfiye Gündüz'ün boşandığı eşi Duran Özdemir tarafından öldürüldüğünü iddia eden kadın, bugüne kadar korktuğu için sustuğunu söyledi.

Korkunç iddia! Müge Anlı'nın yaşadığı şok yüzüne yansıdı! - Sayfa 3

Şüpheli kayıpta şimşekler eski eş Duran Özdemir ve Lütfiye Gündüz'ün sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah Koçiyiğit üzerindeydi. 4 çocuk annesi Gündüz'ü para karşılığında başka erkeklerle birlikte olmaya zorladıkları konuşulan Koçyiğit ve Özdemir akılakılmaz iddiayı her seferinde yalanladı.

Korkunç iddia! Müge Anlı'nın yaşadığı şok yüzüne yansıdı! - Sayfa 4

Gündüz'ün arkadaşı Nevzat Hamurcu, Özdemir'in kendisine, "Lütfiye'yi öldürüp mavi varilin içine koyarak Kızılırmak'a attılar" dediğini söyledi.