Anasayfa /  Magazin

Koray Avcı aşk ile Simge Sağın aşk mı yaşıyor? İşte ilk açıklama..

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' şarkısı ile son dönemde adından sıkça söz ettiren Simge Sağın ile Koray Avcı'nın aşk yaşadığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya Simge Sağın cephesinden yanıt geldi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2023 14:37

Ünlü popçu Simge Sağın'ın meslektaşı Koray Avcı ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından Simge Sağın cephesinden ilk açıklama geldi.

'Şu sıralar sevgilim yok, keşke olsaydı' açıklamasını yapan ünlü şarkıcının gönlünü meslektaşı Koray Avcı'ya kaptırdığı iddia edildi.

'YALNIZLIK' İTİRAFI!

Geçtiğimiz günlerde "Bu kadar kalabalık bir dünyada birini bulamamak da büyük bir başarı. Aşkın Olayım şarkısını bu kadar söyleyip, sevgilimin olmaması da büyük başarı" açıklamasını yapan güzel şarkıcının, gönlünü 33 yaşındaki meslektaşına kaptırdığı ileri sürüldü. Simge'nin menajeri, çok konuşulan iddiaya yanıt verdi.

 "AŞK HABERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Ünlü popçunun menajeri Özgür Aras, "Sanatçım Simge Sağın hakkında bugün basında çıkan aşk haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" diyerek, aşk söylentilerini kesin bir dille yalanladı.

 
Yorumlar