Anasayfa /  Dünya

Köpek balığı saldırısına ugradı.

21 yaşındaki Jordan Lindsey, ailesi ve arkadaşlarının gözü önünde köpek balığı saldırısına uğradı. Jordan'ı çaresiz gözlerle izleyen yakınları genç kızı hastaneye kaldırdı ama tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2019 21:26

Amerikalı Jordan Lindsey (21) ailesi ile birlikte Bahamalar'daki Rose Adası'na şnorkelle yüzmeye gitti. Bu sırada kendisini suyun güzelliğine kaptıran genç kız, bir anda 3 köpek balığının birden saldırısına maruz kaldı.

Yakınları çığlıklar içinde Jordan'a seslendi ancak çok geç kalmışlardı. Korkunç saldırıda sağ kolu tamamen kopan Jordan'ın, sol kolu, sol bacağı ve kalçası parçalandı. Yaralı halde kıyıya çıkarılan genç kız hemen hastaneye kaldırıldı. Jordan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yetkililer olayı üç köpek balığının gerçekleştirdiğini açıklarken, hangi tür köpek balığı olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapmadılar.Bahamalar'da son köpek balığı saldırısı 2010 yılında gerçekleşmişti. Oldukça sıcak sulara sahip olan Bahamalar köpek balıkları tarafından çok tercih edilmiyor.


Yorumlar