Anasayfa /  Spor

Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in 19. haftası zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Konyaspor, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Peki Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 26 Ocak 2020 10:56

Süper Lig'in 19. haftası zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Konyaspor, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Peki Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor, son iki yılın şampiyonu Galatasaray'ı sahasında ağırlamaya hazırlanıyor. Ligin 2. yarısına Ankaragücü galibiyetiyle başlayarak 3 puan hasretine son veren Konyaspor ile üst üste iki maçını kazanarak çıkışa geçen Galatasaray arasındaki zorlu mücadele öncesi merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Konyaspor Galatasaray maçı 26 Ocak Pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve mücadele beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında yarın deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. 

Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda gruplar halinde 5'e 2 dar alanda pas oyunu oynayan sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirdi.

Florin Andone, antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmalarda yer aldıktan sonra kondisyonerler eşliğinde özel bir program dahilinde çalıştı.

Sarı kart cezalısı Marcao, sıtma tedavisi süren Henry Onyekuru ile adaptasyon çalışmaları devam eden Andone'nin yanı sıra Nagatomo, Emre Mor ile Jimmy Durmaz kadroda yer almıyor.

Akşam saatlerinde Konya'ya gidecek Galatasaray'ın maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Mariano Ferreira, Jesse Sekidika, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Emin Bayram, Taylan Antalyalı, Sofiane Feghouli, Mario Lemina.

Yorumlar