Anasayfa /  Foto Galeri

Komando ve özel timlerin Eren-3 Ağrı Dağı operasyonu başladı!

Komando ve özel timlerin Eren-3 Ağrı Dağı operasyonu başladı! İçişleri Bakanlığı, Eren Operasyonlarının Tendürek ve Lice'den sonra Ağrı Dağında başlatıldığını açıkladı. Eren-3 Ağrı Dağı operasyonunda bin 040 personel görev aldı.

Komando ve özel timlerin Eren-3 Ağrı Dağı operasyonu başladı! - Sayfa 1

Komando ve özel timlerin Eren-3 Ağrı Dağı operasyonu başladı!

İçişleri Bakanlığı, Eren Operasyonlarının Tendürek ve Lice'den sonra Ağrı Dağında başlatıldığını açıkladı. Eren-3 Ağrı Dağı operasyonunda bin 040 personel görev aldı.

Komando ve özel timlerin Eren-3 Ağrı Dağı operasyonu başladı! - Sayfa 2

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; İçişleri Bakanlığınca bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla 'Eren-3 Ağrı Dağı' operasyonu başlatıldı. 

Komando ve özel timlerin Eren-3 Ağrı Dağı operasyonu başladı! - Sayfa 3

Operasyonda, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan bin 040 personel, 59 operasyonel tim görev aldı. 

Komando ve özel timlerin Eren-3 Ağrı Dağı operasyonu başladı! - Sayfa 4

Açıklamada, "Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik 11 Ocak 2021 tarihinde başlatılan Eren operasyonları halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam etmektedir" denildi.