Anasayfa /  Foto Galeri

Kocasını Aldatan Kadının Kafaları Yakan Hikayesi

Fulya ile Umudun Olsun programında yine çok acayip bir olay yaşandı. Mustafa Önal isimli bir beyefendi, karısının 'amcam, yeğenim, kardeşim' diyerek eve getirdiği erkeklerle birlikte olduğunu ve 1,5 yıl önce evi terk ettiğini söyledi. Karısına ulaşmaya çalışan Mustafa Önal'ın anlattıkları kafaları yaktı!

Kocasını Aldatan Kadının Kafaları Yakan Hikayesi - Sayfa 1

Gündüz kuşağının kafamızı allak bullak eden programlarından biri olan Fulya ile Umudun Olsun'da yine çok acayip bir olay işleniyor.

Programa çıkan  Mustafa Önal, eşinin 3 ay boyunca kardeşlerim diyerek eve aldığı adamlarla birlikte olduğunu ve kendisinden 1,5 yıldır haber alamadığını söyledi.

Kocasını Aldatan Kadının Kafaları Yakan Hikayesi - Sayfa 2

Canlı yayına çıkan Mustafa Önal, 18 Haziran 2020'de evi terk eden eşi Yasemin Hanım'a seslendi.

Eşinin tam 3,5 ay boyunca 'Üvey kardeşim, yeğenim ve amcam' dediği kişileri eve aldığını anlatan Mustafa Önal, ''Kardeşimi çok özledim onunla yatmak istiyorum' deyip onun yanında yattı.

Kardeşi, polise verdiği ifadesinde Yasemin'in Trabzon'da imam nikahlı olarak biriyle yaşadığını söylemiş. 7 sene ekmeğimi yedi, ona da ihanet etti. Bir an evvel yüzleşmek ve temize çıkmayı istiyorum' dedi.

Kocasını Aldatan Kadının Kafaları Yakan Hikayesi - Sayfa 3

Yasemin Hanım'ın fotoğrafını daha önce de ekrana verdiklerini ancak herhangi bir ihbar gelmediğini söyleyen Fulya Öztürk, "Başına bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi.

Kocasını Aldatan Kadının Kafaları Yakan Hikayesi - Sayfa 4

Vallahi ne desek bilemiyoruz...