Anasayfa /  Yerel

Körfez’de mobil ekipler çözüm üretiyor

Körfez Belediyesi, vatandaşlardan gelen kaldırım ve parke gibi küçük talepleri mobil ekipler ile anında çözüm üreterek vatandaşların mağduriyetini gideriyor.Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarından bu yana yürüttüğü...

Abone ol
Abone ol 25 Eylül 2017 12:29

Körfez Belediyesi, vatandaşlardan gelen kaldırım ve parke gibi küçük talepleri mobil ekipler ile anında çözüm üreterek vatandaşların mağduriyetini gideriyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarından bu yana yürüttüğü parke ve bordür çalışmalarının ilçede ve köylerde devam ettiriyor. Özellikle kırsal bölgede yürütülen çalışmalarda binlerce metrekare parke ve bordür döşenerek Körfez adeta nakış nakış işlendi. Çalışmalar büyük cadde ve sokaklarda belirli periyot halinde devam ederken, küçük sorunlara ise anında müdahale ediliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çözüm Merkezi’ne gelen talep ve önerileri ekiplere iletirken, mobil ekipler de kısa sürede çözüm üreterek vatandaşların hayatını olumsuz etkileyen durumların önüne geçiyor. Kırılan bordür ve bozulan parke yolları ekipler tarafından elden geçirilerek anında kullanışlı hale getiriliyor. Vatandaşlar ise sıkıntıların kısa sürede çözümü nedeniyle ekiplere teşekkür ediyor.


Yorumlar