Anasayfa /  Spor

Kobe Bryant cenazesi ne zaman ve nerede olacak? Naaşı teslim edildi !

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe ve Gianna Bryant ile birlikte 7 kişinin naaşları ailelerine teslim edildi. Kobe Bryant cenazesi ne zaman ve nerede olacak? Naaşı teslim edildi ! Kobe Bryant ve kızı Gianna Bryant’ın da dahil olduğu helekopter kazasında hayatını kaybeden 9 kişinin naaşları ailelerine teslim edildi. Los Angeles’ta cesetleri inceleyen ekipten yapılan açıklamada kazayla ilgili araştırmanın tamamlandığı belirtilirken cesetlerin de ailelere teslim edildiği açıklandı.

Abone ol
Abone ol 06 Şubat 2020 17:40

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe ve Gianna Bryant ile birlikte 7 kişinin naaşları ailelerine teslim edildi. Kobe Bryant cenazesi ne zaman ve nerede olacak? Naaşı teslim edildi ! Kobe Bryant ve kızı Gianna Bryant’ın da dahil olduğu helekopter kazasında hayatını kaybeden 9 kişinin naaşları ailelerine teslim edildi.

 

Los Angeles’ta cesetleri inceleyen ekipten yapılan açıklamada kazayla ilgili araştırmanın tamamlandığı belirtilirken cesetlerin de ailelere teslim edildiği açıklandı.

 

9 cansız bedenin geçtiğimiz haftada kimlikleri tespit edilmiş ve kazanın gerçekleşme sürecini aydınlatma için çalışmalara başlanmıştı. Cesetlerin ailelere ulaşmasıyla birlikte cenaze törenlerinin kısa süre içinde yapılması bekleniyor

 



9 kişinin de ölüm sebebi künt yaralanma olarak belirlenirken ölüm şekli kaza olarak açıklandı.

Yorumlar