Anasayfa /  Foto Galeri

Klasik otomobil tutkunları Ayvalık'tan geçti

Klasik otomobil tutkunları Ayvalık'tan geçti - Sayfa 1

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 14. sü düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin bünyesindeki 52 klasik otomobilin katılımıyla farklı bir seremoni gerçekleştirildi.

Klasik otomobil tutkunları Ayvalık'tan geçti - Sayfa 2

Aralarında 1955 yılından bu yana Chavrolet, İmpala, Vosvogen, Fiat, Plymouth, Mustang, Dodge, gibi markaların klasik modellerinin yer aldığı 52 otomobil tutkunu Ayvalık’ta buluştu.

Klasik otomobil tutkunları Ayvalık'tan geçti - Sayfa 3

Milli Eğitim Bakanlığı’na ait Cunda Uygulama Oteli’nde konaklayan ve Ayvalık’ta 3 gün süresince çeşitli gezi aktiviteleri düzenleyecekleri öğrenilen klasik otomobil tutkunları, ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda da vatandaşlara görsel bir atraksiyon yaşattılar.

Klasik otomobil tutkunları Ayvalık'tan geçti - Sayfa 4

İlçe merkezine konvoy halinde giden klasik otomobillere vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in de hazır bulunduğu etkinlikte sergilenen klasik otomobillerle hatıra fotoğrafları çektiren vatandaşların heyecanları ise görülmeye değer olarak nitelendirildi.