Anasayfa /  Güncel /  Gündem

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: 'Çok üzüldüm, her şey yolunu bulur'

Halil Falyalı'nın elinde bulunan seks kasetlerinin Sedat Peker'in eline geçtiği iddia edilmişti. Peker'in eline geçen cinsel içerikli müstehcen videolardan ikisi yayınlandı. Bu videolarda, KKTC Başbakanı Ersan Saner'in ve KKTC DP Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı'nın müstehcen görüntüleri yer aldı. Bu görüntüler Twitter'da, 'Deli Çavuş' hesabından paylaşıldı. Peker devamının geleceğinin mesajını verdi. Cinsel içerikli görüntülerle ilgili KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ilk kez konuştu.

Abone ol
Abone ol 22 Ekim 2021 12:15

Türkiye ve KKTC, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e yakın Deli Çavuş' hesabından paylaşılan müstehcen görüntüleri konuşuyor.

Yayınlanan ilk 2 videoda; KKTC Başbakanı Ersan Saner'in ve KKTC Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı'nın müstehcen görüntüleri yer aldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner'in müstehcen görüntülerinin yer aldığı video sızdırılmasının ardından Saner siyaseti bırakma kararı almıştı.

 "GÜVENOYU ALACAK PARTİ YOK"

Skandal olayın ardından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Odatv'den Can Özçelik'e konuştu.

Cumhurbaşkanı Tatar’a “Sayın Başbakan istifasını sundu. Hükümeti kurmak için hangi partiye yetki vereceksiniz” sorusunu yöneltildi. Hükümet kurmak için hiçbir partiye yetki vermediğine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, "Çünkü Meclis’te güvenoyu alacak bir parti yok" dedi.

"ÇOK ÜZÜLDÜM"

Başbakan Ersan Saner ve Demokrat Parti Genel Başkanı Tözün Tunalı'ya ait olduğu öne sürülen görüntülere ilişkin konuşan Tatar, “Çok üzüldüm. Her şey yolunu bulur” diye konuştu.

 

Yorumlar