Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Kızları taciz eden madde bağımlılarıyla tartışan genç bıçaklanarak öldürüldü

Ankara Batıkent’te iki kız çocuğuna yönelik tacizi engellemek isteyen 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğan, tacizcilerin saldırısı sonucunda 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2021 13:26

Ankara’da küçük yaştaki, kız çocuklarının taciz edildiğini görünce müdahale eden 28 yaşındaki Haydarcan Kılıçdoğna, bıçaklanarak öldürüldü.

Olay 31 Ekim Pazar günü Ankara Batıkent’te bir kafede meydana geldi. Kafede bir masada oturan 12 ve 13 yaşlarındaki iki kız çocuğu kafeye gelen ve madde bağımlısı oldukları belirtilen 6 kişinin önce sözlü ardından fiziksel olarak tacizine maruz kaldı. Bu arada yan masada oturan Haydarcan Kılıçdoğan ile kafede çalışan garson, olaya müdahale etti. Saldırgan grup ile aralarında arbede çıktı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Haydarcan Kılıçdoğan ve saldırganlar, kafenin dışına çıktı. Bu arada Haydarcan Kılıçdoğan, 6 yerinden bıçaklandı. Hemen hastaneye kaldırılan Kılıçdoğan, bu sabaha karşı yaşam savaşını kaybetti. Yakınları saldırının Ankara Batıkent Meydanı’nda bulunan madde bağımlıları tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Son yıllarda şiddet vakalarında artış var

Batıkent, Ankara içinde bu tür şiddet vakalarının nispeten daha az olduğu bir yer olmasına rağmen son birkaç yılda bu durum değişti.

Geçtiğimiz yıl uyuşturucu satan çetelerin parklardaki aktifliğinin artmasıyla birlikte parklarda gençler arasında borç ya da uyuşturucu yüzünden yaralamalar ve cinayetler yaşanmaya başlandı. Bu duruma karşı Batıkent halkı ses çıkarmaya, parklarda eylem yapmaya çalıştığında da karşısında Ankara polisini bulmuştu.

Batıkent halkı şiddetin, semtlerinde bu kadar “olağanlaşmasından” şikayetçi. En son gerçekleşen Kılıçdoğan’ın ölümü de Batıkent halkının tepkisini çekti. 

Yorumlar