Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kızılcık Şerbeti 10.Bölüm Fragmanı izle | Kızılcık Şerbeti 9.Bölüm Ful izle

Kızılcık Şerbeti 9.Bölüm SHOW TV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Kızılcık Şerbeti 9.Bölüm Ful izle. Kızılcık Şerbeti 10.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kızılcık Şerbeti 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü 30 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Kızılcık Şerbeti 9.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2022 03:59

Kızılcık Şerbeti 9.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Kızılcık Şerbeti 10.Bölüm Fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde Evrim Akasya, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kızılcık Şerbeti 10.Bölümde de ekrana kitleyecek

KIZILCIK ŞERBETİ 9.BÖLÜM FUL İZLE

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doğa'ya haksız yere çıkıştığını düşünüp, yaptığına pişman olan Fatih eve geri döndüğünde Doğa'nın evi terk ediyor olduğunu görüp arkasından gider ve onu annesinin evinin önünde yakalayıp bu terk edişten vazgeçmesini sağlar.

Fatih'e doğum günü kutlaması yapmak isteyen Doğa, bunu kendi evlerinde yapamayacağını anlayınca aklına çok cazip bir fikir gelir. Alev de bu konuda kendisine yardım edecektir.

Fatih'in kimseye danışmadan bir otel alması Abdullah'ı çok sinirlendirir ancak artık olan olmuştur.

Parkta verdiği özel konserden sonra Umut'un, Nursema'ya bir sürprizi daha olacaktır. Nursema'yı çok mutlu eden bu haber onun hat çalışmalarıyla bir sergiye katılabilecek olmasıdır.

Fatih'in babasıyla ortak bir otel aldığı haberi Doğa'yı hiç mutlu etmez. Aynen bu haberi paylaştığı Kıvılcım'ı da çok germiştir.

Doğa'nın, Fatih'in arkadaş ortamından duyduğu rahatsızlık büyük sorunlara neden olurken, Kıvılcım yardım ettiği şiddet mağduru kadının kocası tarafından büyük risk altındadır.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar